BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse
Golden Heavy Body 59ml 13402. Farge: Raw Sienna S1.

GOLDEN Heavy Body Acrylics representerer det ypperste innen kunstnerkvalitet når det kommer til akrylmaling. Denne serien av akrylfarger er skapt ved bruk av en ren 100% akryl polymerdispersjon.

Heavy Body Acrylics er kjent for sin rike og fyldige konsistens av kunstnerisk kvalitet. Malingen har en myk og smøraktig tekstur som glir lett på underlaget. De rene pigmentene som brukes gir en bred palett av 108 farger, tilgjengelig i ulike størrelser.

Det er verdt å merke seg at for å justere malingens konsistens eller strekke fargene, kan du benytte deg av GOLDEN mediums eller vann. Når det er på tide å rengjøre pensler og utstyr, er en enkel vask med såpe og vann tilstrekkelig.

GOLDEN introduserte Heavy Body paints som sine første akrylfarger, og de har siden blitt kjent for sin bemerkelsesverdig jevne og kremete konsistens. Den brede paletten av Heavy Body-farger inneholder det største utvalget av unike, rene pigmenter i en 100% akrylemulsjon som er tilgjengelig for profesjonelle kunstnere. Disse fargene har utmerket holdbarhet og lysbestandighet. Ingen fyllstoffer, forlengere, opasifikanter, tonere eller fargestoffer er tilsatt.

Hver farge i Heavy Body-serien gjenspeiler egenskapene til sitt pigment. Farger som tåler en høyere pigmentbelastning tørker til en mer ugjennomsiktig og matt finish. Farger som er mer reaktive og ikke tillater like mye pigmentlasting, har en blankere og mer gjennomsiktig overflate. Siden Heavy Body-fargene ikke inneholder matteringsmidler, vil glansen på hver farge variere
Teknisk info

Produktinformasjon

Fargegruppe Brun
Fargenavn Raw Sienna S1


Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
24425