24470

Golden Open 59ml 70502

Cerulean Blue Chromium S7

BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse
Golden Open 59ml 70502. Farge: Cerulean Blue Chromium S7.

GOLDEN OPEN Acrylics representerer en eksepsjonell akrylmaling av høyeste kunstnerkvalitet. På samme måte som Golden Heavy Body, er OPEN Acrylics laget med en ren 100% akryl polymerdispersjon.

OPEN Acrylics er en fyldig akrylmaling av kunstnerisk kvalitet med en litt mykere konsistens sammenlignet med våre Heavy Body-farger. Denne seriens lengre tørketid utvider bruksområdet til å inkludere mer tradisjonelle teknikker som tidligere kun var mulig med oljemaling. Tykke lag kan tørke ekstremt langsomt, derfor anbefaler vi kunstnere å bruke OPEN-farger i tynne lag (< 1 mm). Tørketiden kan også akselereres ved å blande OPEN med raskt tørkende akrylfarger som våre Fluid og Heavy Body-farger. Den langsomme tørketiden til OPEN Acrylics gjør dem også egnet for noen trykketeknikker innen grafikk.

Takket være den langsomme tørketiden til OPEN Acrylics, har kunstnere som dekker palettene sine eller bruker forseglet emballasje, kunnet bruke de samme fargene i uker. Dette reduserer mengden maling som går til spille og bevarer fargemikser for fremtidig bruk
Teknisk info

Produktinformasjon

Fargegruppe Blå-/lillatoner
Fargenavn Cerulean Blue Chromium S7


Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
24470