23950

Uni POSCA PC-3M - Fine 0,9-1,3mm

26 Silver

Varenr:153173
62,-
-+
6 På lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse
Uni POSCA PC-3M - Fine 0,9-1,3mm
Farge: 26 Silver


Tette, vannbaserte xylen og syrefrie farger med meget god bestandighet mot vann og lys. Helt luktfrie! Pigment av meget høy kvalitet gjør at fargen fungerer på alle bakgrunnsfarger, inkludert svart. Etter at fargen har tørket, kan den legges over igjen med andre Posca-penner.

Den universelle avrundede spydspissen til PC-3M egner seg seg alle typer kreasjoner.

BRUKSOMRÅDE

Fintuppet POSCA PC-3M er det typiske kreative verktøyet som brukes av folk som har peiling. Med en presis og bestemt strek kan den særprege, skape, dekorere og merke alt som inspirerer deg.

APPLIKASJON

PC-3M er ideell for mange brukere. Kunstnere og kreative fagfolk eller designere. De bruker den til å farge- eller skyggelegge tegninger og skisser. Tilhengere av kreative hobbyer som scrapbookere og kortlagere, som bruker det til å dekorere bilder, skrive på glass og lage vakre borddekorasjoner. Kreative dekoratører som bruker den til å upscale gjenstander til gjenbruk. Surfere og skatere for å custom-prege brettene deres. Kreative mennesker for å forvandle en caps, kopp eller t-skjorte. Og, ikke minst, til spirende kunstnere for lysfylte tegninger med dype farger.
Teknisk info

Produktinformasjon

Farge 26 Silver


Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
23950