Axminster Workshop Nr. 6 Langhøvel Bedrock type med justerbar fross Axminster Workshop Nr. 6 Langhøvel Bedrock type med justerbar fross Axminster Workshop Nr. 6 Langhøvel Bedrock type med justerbar fross Axminster Workshop Nr. 6 Langhøvel Bedrock type med justerbar fross Axminster Workshop Nr. 6 Langhøvel Bedrock type med justerbar fross Axminster Workshop Nr. 6 Langhøvel Bedrock type med justerbar fross Axminster Workshop Nr. 6 Langhøvel Bedrock type med justerbar fross Axminster Workshop Nr. 6 Langhøvel Bedrock type med justerbar fross Axminster Workshop Nr. 6 Langhøvel Bedrock type med justerbar fross Axminster Workshop Nr. 6 Langhøvel Bedrock type med justerbar fross

Axminster Workshop Nr. 6 Langhøvel

Bedrock type med justerbar fross

Varenr:110624
3 006,-
-+
2 På lager
BeskrivelseTilbehørSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

Axminster Workshop Nr. 6 Langhøvel (forhøvel)

Bedrock type

 

Axminster Workshop-høvler gir stor verdi både for hjemmebruk og profesjonell bruk, enten det er i et verksted eller ute på arbeidsplassen.

Axminster Workshop No.6 Bedrock Langhøvel/ Forhøvel er en tobrukshøvel; den brukes til rask fjerning av materiale, retting av lange kanter eller flathøvling av brede bord.
Opprinnelig ble No.6 også brukt til forberedende arbeid på grovskåret plank før noen annen høvel, derav det Engelske navnet, «Foreplane»

Bladet er laget av kryogenbehandlet høykullstål, som gir utmerket eggbestandighet. Det leveres med en slipefas på 25°. Bladet trenger kun lettere sliping før bruk (å legge på en 30° mikrofas kan gjøres på under ett minutt).

Høvelens hovedkropp er laget av duktilt støpejern med en flat, slipt såle. Vekten av kroppen gjør at høvelen glir jevnt, selv gjennom grovt tømmer. Den har en justerbar fros som lar deg lukke høvelens munn for finere arbeid. Y-armen som hjelper til med å kontrollere dybden, er en investeringsstøpt del for bedre kontakt med bladet. Tilt-justeringen er av den tradisjonelle "skive"-typen i stedet for en enkel, bøyd metallbit. Både spaklåsen og justeringsskruen er i messing. Håndtaket er laget av hardtre.

Bedrock-designet sikrer maksimal stabilitet og støtte for høvelstålet, noe som resulterer i mindre vibrasjon. Det er full kontakt mellom kroppen og frosen. Uten å fjerne bladet kan frosen justeres for å utvide eller innsnevre åpningen i høvelens munn. Dette gir enklere og mer nøyaktig justering av åpningen uten å skade høvelstålet, noe som gir økt kontroll og finjustering.

Axminster Workshop-høvler er laget med høy standard og kvalitet og krever bare minimalt med forberedelser eller justering før din første tynne spon. Sålen på No.6 er 460 mm lang, og bladet er 60 mm (2.3/8") bredt.

Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser