24118

HØVELBENK ELITE 2000 MED SKAP

Modul SM04 Sjöbergs

Varenr:107840
51 636,-
-+
Bestillingsvare (28 dager)
BeskrivelseSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

En Sjöbergs Elite møbelsnekkerbenk er den ultimate arbeidsstasjonen. Designet og bygget av svenske håndverkere med utvalgt europeisk bøk gjennomgående.
Benken har stor masse med sin 85 mm tykke topp og 110 mm dype forkle. Benkplaten er 1805 mm x 600 mm og gir god plass til større prosjekter. Doble rader med 25,4 mm(1") hundehull løper langs lengden og på tvers av bredden fra hver skrustikke. Front- og endeskrustikken åpner seg til 145 mm og gir enorm klemkraft over benkens overflate. Oppbevaringsenheten SM04 med bøkfront har to
sett av skuffer og et skap med dobbel front. Enheten gir plass til hånd- og elektroverktøy og sørger for at alt er lett tilgjengelig
Elite 200 leveres med fire runde stålbenkehaker som også kan brukes i bukkene.
Tømmeret som brukes er ovntørket og behandlet med en førsteklasses etterbehandlingsolje. Hvis verkstedet ditt ikke er et fuktighetskontrollert miljø, anbefaler vi å smøre benken på toppen, undersiden og benkehake hullene med jevne mellomrom.

En ekte Sjöbergs benk kommer med 10 års garanti og er merket med deres offisielle merke på hver benkeplate - et tegn på at du kjøper en arbeidsbenk som holder det det lover.

Merk:

Sjöbergs anbefaler at du holder arbeidsbenken der luftfuktigheten er mellom 40 og 55 % hele året. Se vedlikeholdsinstruksjonene på de nedlastbare dokumentene for mer informasjon.

Nøkkelegenskaper

  • 162 kg europeisk bøk, den ultimate arbeidsbenken
  • Skruestikk foran og ende gir et enormt klempotensiale
  • Skuffe/skap gir rikelig med praktisk oppbevaring
Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
24118