24687 24687

Axminster Workshop Nr.92 simshøvel

Axminster Workshop

Varenr:109571
1 521,-
-+
2 På lager
BeskrivelseSupportKundeanmeldelserSpørsmål og svarKundeanmeldelser
Beskrivelse

I detalj

 Mens den kanskje ikke er et verktøy du bruker hver dag, viser Nr. 92 Simshøvel seg å være en fantastisk hjelper når behovet oppstår. Den ligner i design, men er lengre og smalere enn Nr. 90. Nr. 92 kommer til sin rett når du trenger å rense og finjustere tappskuldrene eller fals. Kroppen er støpt og bearbeidet fra grått støpejern. Den er presisjonsslipt og polert for å sikre at sålen er helt flat, og sidene er i vinkel i forhold til sålen. Med fingerfordypninger på begge sider og en mykt avrundet øvre del, får du et komfortabelt grep og enkel kontroll. Det 19 mm brede bladet er mikrojusterbart, slik at du kan kontrollere skjæredybden nøyaktig. Bladet er en smule bredere enn selve kroppen, noe som gjør det enklere å tilpasse for arbeid i hjørnet av en fals.

Munnåpningen er justerbart, slik at du kan flytte den øvre delen fremover eller bakover, avhengig av om du trenger å utføre grovarbeid eller finarbeid. Hvis du fjerner den øvre delen helt, blir høvelen til en meiselshøvel. Inne i frontseksjonen finner du en liten settskrue som sikrer at den opprinnelige innstillingen bevares når du setter sammen høvelen på nytt.

Bladet, laget av O1-stål, har en vinkel på 25° og trenger bare en liten sliping før bruk (du kan lage en 30° mikrofas på mindre enn ett minutt). Nr. 92 Simshøvel fra Axminster Workshop er en klok investering for ditt treskjæringsprosjekt og gir mye verdi for pengene.

Nøkkelfunksjoner

 

  • Full bredde på blad med mikrojustering for skjæredybde
  • Justerbart munnstykke for grovarbeid eller finarbeid
  • Presisjonsbearbeidet og polert for nøyaktige resultater
  • Helt flat såle og vinkelrette sider for optimal ytelse
  • Blad laget av 19 mm bredt O1-stål
  • Kan konverteres til en meiselshøvel for å jobbe helt inntil vertikale flater

 

Mer informasjon

 

Nettovekt: 516 g
Bredde på høvelblad: 19 mm
Lengde på høvelsåle: 155 mm
Høveltype: Simshøvel

Support
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar
Kundeanmeldelser
24687